El Rotary Club organitza un dinar amb sorteig en benefici de Hi Arribarem

hi-arribaremUn any més, el Rotary Club d’Andorra organitza un dinar amb sorteig de vins, en benefici de l’associació Hi Arribarem. Aquest dinar se celebrarà al restaurant 120, el proper dimarts 10 de juny a les 13h00.

El sorteig de vins que se celebrarà en el decurs del dinar comptarà amb nombrosos lots formats per ampolles de prestigi. Les butlletes per participar al sorteig i al dinar es vendran al mateix acte amb preus de 30€ per una sèrie de lots i de 60 € pels lots més prestigiosos. 

Els assistents estan invitats al dinar però es sol·licita la compra d’alguna butlleta pel sorteig dels vins.

L’associació Hi Arribarem organitza activitats de natura i lúdiques destinades a persones amb discapacitats, que sense l’ajuda de tota una organització i nombrosos voluntaris no en podrien gaudir. Concretament, enguany s’organitzarà una excursió a la muntanya, on les persones que no  poden caminar es fan transportar per voluntaris amb l’ajuda d’equipaments i cadires especifiques pels desplaçaments en camins de muntanya.

Amb la recaptació del sorteig, l’associació preveu adquirir aquests equipaments específics necessaris per poder apropar a la muntanya les persones discapacitades i fer-los viure una experiència inoblidable. 

L’organització convida a totes les persones que se senten solidaries i sensibles per les activitats i objectius de Hi arribarem, a participar a aquest dinar-sorteig i confirmar la seva assistència al Restaurant 120 , tel:  865345.

Text i foto: Rotary Club