El rodatge d’un anunci sorprèn els vianants a Carlemany

anunci2Neu, compres i una nova experiència. Andorra Turisme renova l’anunci d’hivern. No es podrà veure fins desembre però ja sabem que s’ha rodat a Caldea, Arcalís o els carrers del nucli urbà d’Andorra. Avui hem estat en una sessió del tercer dia de rodatge. Ha estat a la zona Vivand, on, excepcionalment, l’avinguda s’ha obert al trànsit.

Els turistes i passants que avui hi havia a l´avinguda Carlemany es veien sorpresos per aquest rodatge. Molts tenien clar que era per un anunci, però es preguntaven de què. Entre l´equip de rodatge hi hem vist andorrans com el productor Eduard Ruano o el mateix protagonista de l´anunci, el rider Merlin Balfour, que s´ha passat tot el matí avinguda amunt i avall pendent dels drons i de les ordres de direcció de la mateixa manera que la resta de figurants.

El gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha explicat que consideren que s’han de fer espots importants cada dos anys i “ara tocava fer una cosa bastant enfocada a l’oferta que destaca a Andorra a l’hivern: pistes, històries en blanc i shopping”.

Compres, neu que aquí era de sal i una experiència que encara trigarem vuit mesos a descobrir perquè quan aquí ja estem immersos en la primavera en el món de la ficció encara és possible tornar a l´hivern