El River venç a Palència i manté l’avantage de dues vistòries a cinc jornades pel final

El River Andorra ha tornat a guanyar 74 a 82 a la pista del Palencia Baloncesto i segueix amb dues victòries d’avantatge sobre el Ford Burgos, que també ha guanyat el seu partit 55 a 87 en front del Planasa Navarra. Ara però ja només falten 5 jornades per al final de la fase regular. El Palencia, junt amb el Burgos, eren els dos únics rivals que havien guanyat al River en la primera ronda de la lliga regular.

La propera setmana pot ser determinant quan es rebi a casa al Cáceres (setè classificat) però el Ford Burgos hagi de guanyar al Palencia que és quart a la classificació. Després faltarà el desplaçament a la pista del Knet de Logroño (8è classificat),  rebre a casa al  Barça (10è) i Força Lleida (6è) i el darrer desplaçament al feu del Ford Burgos. Si els dos primers clubs, River i Burgos, vencen en les tres properes jornades, el partit contra el Força Lleida a casa, el 12 d’abril, podria ser el decisiu per assolir l’ascenç.

“Una victòria de prestigi davant un rival d’entitat”. Així començava la roda de premsa Joan Peñarroya al Marta Domínguez, després de vèncer en un camp molt complicat i treure la pressió creada pels perseguidors del club andorrà, traient amb solvència els seus partits com a visitants. Partit dur, amb avantatges mínimes per als visitants durant gairebé tot el partit i amb un Palència Bàsquet que ha lluitat fins a l’últim minut per apropar-se més als llocs del davant. (FEB.es)