El River ha de consolidar el liderat aquest vespre en front el Cáceres

El líder de l’Adecco Or està decidit a fer un nou pas cap a l’ascens en un partit en què Joan Peñarroya no vol confiances. Els homes del River Andorra reben al Poliesportiu a un Càceres Patrimonio de la Humanidad disposat a aconseguir la seva primera victòria de l’any a domicili en un pavelló en el qual tan sols el Ford Burgos i el Palència han pogut celebrar un triomf i en què el conjunt local comptarà amb el suport d’una afició bolcada. Una victòria dels jugadors del Principat suposaria un pas gairebé definitiu cap a un anhelat ascens per al qual quedarien 4 finals amb un bon avantatge sobre el segon classificat.

Data i hora: Divendres 15 – 21:00 h. / FEBtv

Average anada: +2 River Andorra (69-71).

Atenció a: La polivalència de Marc Blanch. L’encert anotador des de l’exterior del jugador català no només l’ha portat a ser el guaita d’un equip llançat cap a l’ascens sinó que ha fet d’ell un dels líders en anotació del campionat tal com va demostrar en el partit d’anada amb 18 punts, 5 rebots, 2 assistències i 8 recuperacions.

La dada: Mal moment per pescar a domicili. Després de 21 jornades disputades, el Càceres Patrimoni de la Humanitat encara no sap el que és guanyar lluny del Multiusos, la visita al líder serà una complicada prova per a un equip obligat a guanyar lluny de terres extremenyes per incloure el seu nom en la llista de classificats per els playoffs.

Foto: caceresbasket

 

TOTES LES NOTÍCIES