El River Andorra ja és nou líder en solitari

La victòria del River Andorra (84-80) enfront del Lucentum d’Alacant, combinada amb la derrota a casa del Ford Burgos (77-85) enfront del Breogan Lugo, ha situat l’equip del Principat al capdavant de la classificació, ara en solitari, amb tan sols dues derrotes en 16 jornades. Aquesta victòria dóna grans esperances també de cara a la celebració a Burgos la setmana vinent de la Copa Príncep.

Gran partit el disputat al Pavelló on el Lucentum ha desaprofitat una bona oportunitat de lluitar per l’ascens directe i deixa al River recuperar el liderat davant la punxada del Burgos. I això que els alacantins han comès pocs errors unint bons percentatges en el tir per portar el partit al descans 39-40. L’Andorra s’ha entonat des del perímetre a la represa però tot s’ha decidit en l’últim quart on el Lucentum ha estat imprecís donant un avantatge insuperable al seu rival. el River Andorra arriba a la Copa Príncep ple de moral.
La clau: Els 18 punts de Justin Safford i Marc Blanch per tornar al seu equip al primer lloc.

Text: redacció/FEB