El River Andorra, davant la seva gran oportunitat

Els homes de Joan Peñarroya podrien aconseguir un impuls gairebé definitiu cap a l’ascens de categoria sempre que aconsegueixin vèncer un Palència Bàsquet que els arrabassés la seva imbatibilitat a la vuitena jornada. Per la seva banda, Ford Burgos visitarà Pamplona.

El sòlid líder de l’Adecco Or torna a la competició amb l’únic objectiu de mantenir el seu avantatge al capdavant d’una classificació quan està prop de tornar a l’ACB gairebé dues dècades després de la seva última participació. Però per això, els de Joan Peñarroya han de sortir victoriosos d’una de les pistes més complicades de la categoria, un Marta Domínguez en què el Palència Bàsquet guanya punts i en el qual buscaran mantenir la seva imbatibilitat lluny del Poliesportiu. Per la seva part, els de Natxo Lezkano no volen renunciar a un triomf que els permetria mantenir intactes les seves opcions de cara a una tercera plaça per a la qual compten amb l’MVP Nacional, Urko Otegui, com a millor aliat. El center basc va destrossar el seu rival en el partit de la primera volta amb 20 punts en 19 minuts, uns números que no espanten a un Dmitry Flis en un sensacional estat de forma en les últimes jornades.

Data i hora: Divendres 8 – 21:00 h. / FEBtv

Average anada: +6 Palència Bàsquet (81-87).

Atenció a: El debut de Jonathan Durley. Després d’arribar a Espanya gairebé sense temps per acoblar-se a la dinàmica de l’equip, el que va ser jugador de Bàsquet León ha intensificat la seva preparació durant la setmana per poder debutar amb la samarreta del Palència Bàsquet.

La dada: Palencia Bàsquet, el “coco” del River. El conjunt de Natxo Lezkano va ser el primer equip capaç de guanyar el River Andorra, en el partit disputat a la vuitena jornada i resolt per només sis punts de diferència, els palentins van acabar amb la imbatibilitat del sòlid líder.

Text: FEB

Foto: palenciabasket.com

TOTES LES NOTÍCIES