El retorn del transport escolar de l’Alt Urgell s’avança a les 12.30 h a causa de la nevada

El retorn del transport escolar a l’Alt Urgell s’avançarà a aquest migdia a causa de la nevada que, ara mateix, afecta principalment la meitat nord de la comarca. Els alumnes usuaris d’aquest servei dinaran a les seves respectives escoles a les 12 del migdia, una hora abans del que és habitual, i els autocars sortiran a partir de les 12.30 per tal d’evitar les previsibles complicacions a la xarxa viària. Aquesta mesura afecta 387 alumnes d’ensenyament obligatori, distribuïts en 18 línies.

Aquest matí, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell ja s’ha vist obligat a suspendre parcialment dues línies de transport escolar per causa de la neu. Les línies afectades han estat les que tenen el seu origen a Lles i a Civís; és a dir, les poblacions situades a més altitud, on la nevada està essent més intensa i on les carreteres locals presenten més problemes. Els alumnes que no han pogut fer ús del transport escolar per aquesta cicumstància han estat un total de 53.

Tanmateix, aquestes mateixes línies han pogut cobrir el servei d’anada en el seu recorregut per les poblacions situades a peu de les carreteres generals N-260 i N-145. La resta de línies de transport escolar de la comarca han funcionat amb plena normalitat en l’anada d’aquest matí.

 

TOTES LES NOTÍCIES