El català resident al principat, Jan Orteu, en la seva segona participació en un Game Jam, ha quedat segon en la JamToday que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Citilab de Cornellà.

El JamToday se celebra alhora a diferents ciutats d’Europa, sortint-ne un guanyador de cadascuna d’elles que accedeix a la final.

En el JamToday organitzat per l’ENTI-UB (escola de noves tecnologies interactives adscrita a la Universitat de Barcelona), participaven en aquesta edició, una seixantena de joves a partir de 12 anys.

Dels 10 equips formats de forma espontània o bé ja creats abans de l’esdeveniment, ha sigut guanyador el format íntegrament per membres de l’ENTI-UB, quedant en segon lloc l’equip 5, anomenat Dekken, del que el jove resident a Andorra, Jan Orteu, en formava part en qualitat de dissenyador gràfic.

48 hores per a crear un videojoc des de 0 és el temps del que han disposat els equips, que,  a més havien de preparar una presentació inicial davant la resta d’equips durant el segon dia i una presentació final per als jutges per al diumenge.

Si en octubre del 2015 va ser com fer que la població aprenguès a menjar saludablement, aquest cop, el repte era crear jocs que facin veure als estudiants que les matemàtiques són divertides.

Són el que se’n diuen “serious games”, jocs creats per a millorar la vida de la gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada