El repte ‘El Grifone dels Pirineus’ arrenca des de la Seu d’Urgell

grifoneEl repte ‘El Grifone dels Pirineus’ arrenca aquesta setmana des de la Seu d’Urgell. L’ajuntament urgellenc ha acollit aquest dimecres la presentació del projecte amb la presència del guanyador del concurs, l’aventurer i músic barceloní Albert Sans Lardín.

Des d’ara i durant els propers quatre mesos, l’escollit disposa d’una autocaravana totalment equipada, una bossa de viatge de 6.000 euros i tot el material esportiu i tecnològic necessari, aportat per diversos patrocinadors. La seva missió: narrar amb tota mena de detalls i per tots els mitjans el seu viatge pels Pirineus i donar-ho a conèixer per internet i les xarxes socials.

En aquests primers dies de recorregut, Albert Sans té previst mostrar alguns des atractius de l’Alt Urgell i la Cerdanya, amb activitats com ara dormir en un iglú, passejar pel bosc de Rocaviva de Climent Olm a Músser, fabricar formatge al Mas d’Eroles d’Adrall, fer un tornejat de bols al Pla de Sant Tirs i fer una ruta de BTT de 130 quilòmetres pel municipi de Montferrer i Castellbò.

En la presentació, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha desitjat que el projecte serveixi per augmentar encara més la projecció de l’Alt Urgell i dels Pirineus i per donar-ne a conèixer no només els seus tresors sinó també la seva vida quotidiana, més enllà dels caps de setmana.

El soci fundador de Grifone, Martí Batalla, ha subratllat que, més enllà de l’objectiu comercial de donar-se a conèixer a tot l’Estat, el repte vol reforçar la vinculació de la marca amb els Pirineus, i no només en l’àmbit esportiu.

El director de màrqueting de la firma urgellenca, Albert Vilana, ha recordat que l’elecció de Sans ha arribat després que al concurs s’hi van presentar més d’un miler de candidats. Vilana assenyala que la fase prèvia ja ha aconseguit augmentar la repercussió de la marca.

En la presentació també hi ha intervingut un dels membres del jurat, l’aventurer i emprenedor pirinenc Albert Bosch, que ha reconegut la dificultat que han tingut per escollir el guanyador ja que hi havia molts candidats vàlids. Tot i això, Bosch ha subratllat que han valorat la combinació de polivalència, passió pels esports de natura i habilitats comunicatives.

Guia 3.404

Després dels primers dies per l’Alt Urgell i la Cerdanya, Albert Sans anirà a Andorra per fer esquí alpí, esquí de muntanya i submarinisme sota un llac gelat. També té previst oferir-hi un concert. Per decidir la resta del recorregut, Sans pot comptar amb les més de 700 propostes que els internautes han penjat a la ‘Guia 3.404’ que Grifone ha proposat fer als aficionats.

TOTES LES NOTÍCIES