El remodelat poliesportiu del Govern, preparat per a l’estrena a l’ACB

pavello

El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, ha realitzat aquest divendres una visita al remodelat poliesportiu del Govern, que aquest dissabte acollirà el debut a l’ACB del Morabanc Andorra i on s’estan duent a terme els darrers preparatius i les tasques de nejeta.

Jordi Cerqueda ha agraït la tasca desenvolupada per tot el personal que ha fet possible les obres en un temps record de 45 dies i ha citat els tècnics dels departaments d’Ordenament del Territori, d’Indústria, d’Esports i els treballadors de les empreses que hi han participat.

El nou pavelló permetrà complir els requisits de la lliga ACB de bàsquat espanyola amb una ampliació de l’aforament, una millora de la iluminació fins els 1.700 luxs, l’ampliació i millora de les sortides d’emergència, un nou parquet i dos videomarcadors gegants.

Cerqueda ha destacat també les possibilitats que ofereixen les graderies retràctils per a la pràctica de diversos esports com voleivol, handvol, futbol sala, etc. La remodelació ha tingut un cost de 940.000 euros, d’acord amb la previsió pressupostària.

(Foto: S.F.G.)