Dubtes de l’oposició sobre el projecte de la plataforma esquiable de Soldeu. El recurs presentat per Joan Viladomat fa que el PS demani al Govern que acceleri la resposta a la petició d’informació que va fer sobre el projecte. Els liberals, per la seva banda, han encarregat un informe jurídic sobre la declaració d’interès nacional.

El PS va demanar per escrit informació sobre el projecte de la plataforma esquiable i l’aparcament a Soldeu. Un cop Joan Viladomat ha recorregut el projecte, els socialdemòcrates demanen al Govern que faciliti com abans millor la informació del projecte per sortir de dubtes. “Seria bo que nosaltres, que hem fet la demanda d’informació, poguéssim aportar claredat en el debat, conèixer els detalls del projecte”, demana el president del grup mixt, el socialdemòcrata Pere López.

Els liberals també dubten sobre la declaració d’interès nacional que ha fet el Govern i han encarregat un informe jurídic. “Lamentem que no s’hagi pogut contrastar aquesta informació abans de tirar el projecte i desitgem que el que apunta el senyor Viladomat no s’acabi complint, perquè voldrioa dir que les coses no s’han fet bé”, deia el president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo.

Del recurs de l’accionista majoritari de SAETDE també s’ha manifestat el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres. “El tema de l’interès públic cal justificar-lo de manera coherent i ben feta. Si realment està justificat ho trobem bé i si no, potser li hem d’acabar donant la raó al senyor Viladomat.

El recurs de Viladomat ha aixecat temors pel futur de la marca Grandvalira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada