El  rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau és des d’aquest divendres el nou president de la Xarxa Vives d’Universitats, un càrrec que tindrà durant els pròxims sis mesos. Entre els objectius de la nova presidència hi ha impulsar “estratègies d’internacionalització transfrontereres”.

El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, és, des d’aquest divendres, president de la Xarxa Vives d’Universitats. Es tracta d’un càrrec de caràcter semestral i rotatori i cal destacar el fet que la universitat que presideix aquesta xarxa esdevé “el punt de referència de les activitats fonamentals, i l’agent principal de la representació institucional de l’associació al llarg del semestre de durada de la presidència”, segons s’informa en la pàgina web de l’UdA.

La nova presidència té l’objectiu d’impulsar “estratègies d’internacionalització transfrontereres” i també treballar per reforçar els programes de mobilitat a través de la consolidació d’aliances entre les 22 universitats que conformen la Xarxa Vives. Juntament amb Nicolau, hi ha quatre vicepresidents.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada