El  recinte multifuncional no és una prioritat del Govern a curt termini. En la presentació del pla estratègic de turisme de compres, el ministre Francesc Camp ha reiterat que és una de les infraestructures que es volen desenvolupar aquesta legislatura. Malgrat això, Camp creu que serà una realitat entre el 2019 i el 2021.

El recinte multifuncional no serà una realitat, com a mínim, abans de dos anys. Tot i comptar amb una partida de 800.000 euros en el pressupost del 2017, el ministre Francesc Camp ha assegurat que és impossible fer-lo a curt termini. El pla estratègic per impulsar el sector turístic i comercial preveu que es construeixi en un termini de 3 a 5 anys.

El pla estratègic del turisme de compres contempla una trentena d’accions associades a infraestructures importants, per millorar l’oferta comercial i turística del país. Segons el ministre, el Casino, l’edifici The Cloud o el Museu Thyssen són projectes claus perquè Andorra complementi la seva oferta d’esquí, natura i wellness amb atractius turístics i comercials.

El desenvolupament d’aquest tipus de projectes té com a objectiu contribuir a la consolidació del Principat com a destí de referència en l’àmbit comercial i turístic. Francesc Camp va aprofitar la presentació del pla estratègic per confirmar que el PIB del sector comercial, el segon amb més pes dins l’economia del Principat, s’ha situat el 2015 en 375 milions d’euros, uns valors que no s’assolien des del 2012.

2 comentaris

 1. Quina raó tens Eduard, això sembla més el departament d’estadística que un ministeri de turisme.

 2. Bla, bla, bla…
  I la font d’aigua al riu?
  bla, bla, bla
  i el recinte muntifuncional?
  bla, bla, bla
  Això semble el ministeri d’afers a l’aigüera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada