Succeeix amb les innovacions que apropen els éssers humans que no ens adonem de les contrapartides que suposen fins que no és massa tard.

Fa al voltant de 10 anys tot ciutadà amb un ordinador a casa es va llançar a contractar connexions a internet per poder navegar per la xarxa de forma gratuïta. Des d’aquests dies de bogeria generalitzada fins als dies d’avui, de mica en mica ens hem adonat d’aquells problemes que comporta una navegació indiscriminada. Per fi descobrim, gràcies a les notícies més recents que davant el ciberespai la nostra privacitat no està assegurada.

Després d’una dècada de navegació frenètica, què quedarà d’aquelles primeres recerques?

El Grup de Delictes Telemàtics de la Guàrdia Civil assegura que el dret a l’oblit mai va a existir ja que sempre quedarà alguna informació sobre nosaltres que sense saber-ho circula per la xarxa.

Dures paraules, les policials. No obstant això, hi ha alguna possibilitat d’acabar amb el nostre rastre virtual? La veritat és que en aquest cas els cossos de seguretat de l’estat tenen tota la raó del món. Per molt que pensem que Google és la mare de tots els ous, la veritat és que el primer portal mundial d’internet tan sols és un indexador de cerques que malgrat que té molta importància en aquest tema no és l’últim responsable.

D’alguna manera consolatoria podem dir que per fi els éssers humans han conquerit la immortalitat.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada