El Ral·li Sierra Morena serà el proper objectiu de Joan Carchat

El cúmul de despropòsits que està vivint al llarg d’aquesta temporada han obligat a Joan Carchat a descartar la seva presència al Ral·li de Llanes, que es disputarà dissabte que ve (dia 29) en terres asturianes. Després d’haver d’abandonar el Ral·li Príncep d’Astúries, el pilot  i el seu equip (el preparador gallec Juanillo Racing) s’han marcat, com a prioritat, recuperar la millor posta a punt del seu Porsche GT3 per afrontar amb garanties d’èxit les dues últimes proves de la temporada: Sierra Morena i Madrid.

Prendre aquesta decisió no ha estat fàcil per Carchat, de tots és sabut el seu afany per competir i per lluitar amb els millors en les especials dels ral·lis, aquestes eren les seves paraules: “Haver de parar és, sens dubte, una decisió que solament es pot prendre perquè penses que és l’única solució per poder estar més prop dels rivals a la tornada, aquest és el nostre cas actual. Després dels problemes d’Oviedo, teníem poc temps per deixar la nostra mecànica en les millors condicions, és a dir, per poder estar en el podi de sortida de Llanes amb opcions a millorar les nostres actuacions anteriors”. Així doncs, Carchat concentrarà tots els seus esforços en les proves que tanquen el calendari de Ral·lis d’asfalt 2012: “Aquesta és la nostra aposta, a més que tant Còrdova (Sierra Morena) com Madrid tenen traçats que s’adapten millor a la nostra mecànica. A més de treballar en la mecànica del Porsche, aquest mes en què no tindrem carreres ho aprofitarem per intentar trobar noves ajudes per completar el nostre pressupost.

El 30 Ral·li Sierra Morena, penúltima prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis 2012, es disputarà els dies 27 i 28 d’Octubre. La carrera, organitzada per l’Automòbil Club de Còrdova, tornarà a passar per especials tan selectives com Pozoblanco i Posadas-Hornachuelos, aquesta amb més de 35 km de longitud, una de les més llargues del campionat esmentat.

(Text i foto: Fotoesport)

 

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES