El Ràfting Parc, escenari de la Segre Cup d’eslàlom

El Parc Olímpic del Segre acollirà, aquest divendres i dissabte, una nova edició de la Segre Cup d’eslàlom. La competició arriba pocs dies després de la disputa, també a la Seu d’Urgell, de la part final de la Copa Pirineus, que enguany ha tingut més participants i més nivell que mai.

La Segre Cup també és una competició internacional i compta amb participants tant de clubs dels Pirineus com de diversos equips nacionals. Té un format semblant al de la Copa Pirineus, però està més adreçat a joves valors de l’eslàlom. A diferència d’anteriors edicions, en què es fa una jornada de descensos a Ponts i una altra a la Seu, enguany la capital de l’Alt Urgell acollirà totes dues proves, atès que el canal de Ponts està actualment en obres.

Aquest divendres, a les 12 del migdia hi haurà la demostració del recorregut, mentre que les classificatòries començaran a la una. Les finals seran a les 5 de la tarda, amb els deu millors de cada categoria. Dissabte, la primera mànega serà a partir de les 12 del migdia, mentre que les finals començaran a les 4 de la tarda. El lliurament de medalles serà a les 7 del vespre.

Aquesta és una més de les diverses competicions que acull enguany el Ràfting Parc. Entre les properes cites hi ha les proves de selecció (aquest mes vinent), una prova de la Copa d’Espanya i el Campionat estatal, que es disputarà a l’agost. Tot plegat, amb la mirada posada en el gran esdeveniment d’enguany: els Campionats del Món de Piragüisme -tant d’eslàlom com de descens- que se celebraran del 25 al 29 de setembre.