Què ens porta a escollir un telèfon mòbil o un altre quan decidim comprar-lo? La resposta més senzilla seria afirmar que el més determinant és el preu, però, un estudi realitzat pel comparador de marques Rastreator titulat com “V Estudi de Comparació Online cap a l’Estalvi Intel·ligent” considera que no sempre és el preu el que preval.

Certament, el preu segueix sent un element primordial a l’hora de la comprar. Així, el 71,3% dels espanyols considera que el preu és el principal element per triar un telèfon.

Segons el document de Rastreator l’edat determina què ens importa d’un smartphone. D’aquesta manera, un 34,1% dels joves de 18 a 34 anys considera que en l’elecció d’un telèfon és més important la marca i l’aspecte del telèfon intel·ligent que el preu. Suposa que un 65,9% la població d’aquesta franja dóna un major valor al preu.

D’altra banda, el 39% dels joves afirmen que està disposat a pagar més diners per pagar un mòbil d’una marca concreta.

En la banda oposada, la població d’entre 55 i 65 anys és la que més importància dóna al preu. Un 77,5% veu aquest element com el més important per comparar un telèfon.

El que més interessa d’aquest estudi és donar compte que cada vegada és més freqüent reconèixer el telèfon intel·ligent com un accessori més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada