El que busquen els espanyols a Google

Com ja no és cap novetat a Google, aquest any, la companyia americana també ha publicat la llista d’aquells termes més buscats durant l’any 2012.

Semblaria una llista intranscendent, de tota manera són aquesta classe de classificacions les que ens ajuden a componernos una imatge precisa de la realitat. Vegem llavors seguidament quins van ser els conceptes més teclejats a la pàgina web a Espanya.

Una paraula ha ocupat la ment dels espanyols durant molts dies. “Bankia” s’ha convertit en el malson de molts i en la vergonya nacional de tants altres. A continuació trobem el portal de televisió La meva tele. La prima de risc amb les alces fetídicas i les seves baixes poc favorables és el tercer concepte en aquesta llista. A la primera li segueix l’edició de Gran Hermano número 13, la pel·lícula L’impossible i el joc de Smartphone “apalabrados”. En el lloc número set tornem a trobar-nos amb la crua realitat amb el concepte Reforma laboral 2012. Els llocs 8 i 9 fan oblidar la crisi i són el gran salt espacial de Felix Baumgartner i el ball coreà Gangnam Style. Finalment trobem el portal de Servei a l’ocupació com 10 a la recerca.

En resum, les nostres recerques com la nostra realitat han estat una confrontació entre les ànsies per oblidar la crisi amb banalitats i la crua certesa d’un país en hores baixes.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES