La sisena edició dels Horts socials per a la gent gran ha donat el tret de sortida amb el sorteig i l’entrega de claus de les quinze parcel·les dels horts de Cal Cintet.

Enguany s’havien presentat més sol·licituds que parcel·les, un total de vint-i-dues, però algunes no complien alguns dels requisits fixats en el reglament o s’havien presentat fora de termini. Finalment han estat quinze les demandes, per la qual cosa cada sol·licitant podrà disposar d’una parcel·la.

De totes maneres, les persones que per motius formals no han pogut accedir al projecte, sí que s’hi podran sumar ben aviat, ja que el quart de la Massana ha pres la decisió de cedir un terreny situat a la zona de els escoles. Durant els pròxims mesos s’adequarà el terreny i possiblement de cara al juny ja es podran treballar els horts.

Una altra de les novetats d’aquest any és que la Fundació Julià Reig -impulsora del projecte dels Horts socials per a la gent gran, amb la col•laboració dels comuns- ofereix enguany dues formacions als padrins: una sobre primers auxilis i una altra sobre pautes per tenir un hort més sostenible.

Recordem que les parcel•les de Cal Cintet disposen de 50 m2 i estan situades a l’entrada del poble de Sispony. “Cuidar un hort és fer salut, estem convençuts de tots els beneficis que comporta passar unes hores a l’aire lliure, fent exercici i a més amb la satisfacció de recollir els fruits”, ha assegurat el cònsol major, David Baró, que ha volgut fer un agraïment a la família propietària del terreny i també al quart de la Massana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada