“Ens vam comprometre a trobar una solució davant la gran demanda d’horts per part de la gent gran i aquesta solució arriba gràcies a la bona predisposició del Quart de la Massana, que cedeix un terreny espaiós que permetrà cobrir la demanda existent”, ha explicat el cònsol major, David Baró.

El projecte dels Horts comptava fins ara amb quinze parcel·les situades als Horts de Cal Cintet, a Sispony. En total enguany van haver-hi vint-i-dues sol·icituds, que la pròxima temporada ja es podran cobrir, ja que, amb les deu noves parcel·les, la xifra s’incrementarà fins a vint-i-cinc. A més, si el nombre de peticions fos superior, es podria ampliar encara més aquesta zona, situada davant de l’escola andorrana. Cada parcel·la tindrà, com les de Sispony, uns 50 m2.

Baró ha agraït al Quart la seva bona predisposició per participar en el benestar a la parròquia i ha recordat que la institució parroquial ja havia posat a disposició el terreny quan es buscava un espai per al Museu Nacional.

El secretari del Quart, Càndid Naudi, ha assegurat que estan “molt contents de poder col•laborar en el benestar de la gent gran”. També ha afegit que tot i que el conveni sigui a precari –es, a dir, que el Quart pot recuperar el terreny quan ho desitgi- no hi haurà cap intenció de recuperar l’espai mentre el seu ús estigui destinat a la gent gran.

El cònsol ha remarcat que “aquest és un nou exemple de col·laboració entre institucions i que ens permet continuar endavant amb el nostre lema de fer més amb menys, contenint la despesa però millorant el benestar de tots els massanencs”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada