El quart cicle ONCA Bàsic omple les Nits d’estiu als museus de música dels anys 60

L’ONCA ha encetat aquest dissabte a la nit el quart cicle ONCA Bàsic dins les Nits d’estiu als museus, i ho ha fet amb el quartet Sound Boulevard i la música dels anys 60 com a protagonista. Sergi Claret i Oriol Algueró amb el violí, Quim Badia amb la viola i Jordi Claret amb el violoncel, han demostrat com amb instruments clàssics es pot interpretar música pop i rock d’alguns dels cantants més populars de l’època com ara Elvis Presley, The Rolling Stones, Frank Sinatra o The Beach Boys, entre d’altres. Una setantena de persones han omplert la sala gran del Museu Casa d’Areny Plandolit d’Ordino i han gaudit de temes popularment coneguts.

El Museu Casa d’Areny Plandolit d’Ordino ha estat l’escenari de l’estrena del quart cicle ONCA Bàsic amb el programa ‘Mash Up dels 60’, interpretat pel quartet Sound Boluevard i centrat en versions d’alguns dels temes més coneguts dels anys 60 d’artistes com Elvis Presley, The Rolling Stones, Frank Sinatra o The Beach Boys, entre d’altres.

Més d’una setantena de persones de totes les edats han gaudit dels instruments de corda de Sergi Claret i Oriol Algueró amb el violí, Quim Badia amb la viola i Jordi Claret amb el violoncel, especilistes en versionar els temes i les cançons més conegudes de grups de rock i pop internacional.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.