El Punt Òmnia de la Seu tanca l’any amb més de 8.000 usos

El Punt Òmnia ha rebut un total de 8.330 usos durant l’any 2012. El servei ha realitzat 57 tallers relacionats amb la informàtica i les noves tecnologies, als quals s’hi ha inscrit un total de 312 persones que han seguit alguna d’aquestes formacions. El nombre d’usuaris d’aquest any passat s’ha incrementat respecte als anteriors, fet que confirma la gran acceptació del recurs tecnològic i la seva consolidació entre la població.

El recurs ha continuat treballant en la línia integradora que en caracteritza la seva filosofia; així, diferents col•lectius que ja en són usuaris habituals, han rebut la formació sol•licitada.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, destaca “la important funció educativa, social i humana que desenvolupa el recurs Òmnia”. “És molt més que un recurs formatiu, és un espai cohesionador i integrador, com es demostra tant per les matèries que s’hi imparteixen, com per la heterogeneïtat del públic que hi assisteix”, afegeix Vives.

Nou calendari de cursos

El Punt Òmnia engega aquest principi d’any nous tallers d’informàtica que s’iniciaran la setmana del 28 de gener. La dinamitzadora del servei, Ester Collado, ha programat per aquest primer trimestre un total de 7 cursos dirigits al públic en general, basant-se en la demanda i en les necessitats que observa en els usuaris del recurs.

S’impartiran tallers d’iniciació a la informàtica a les Tic; fulls de càlcul; Internet amb FireFox; àlbums digitals (Hofmann); correu electrònic; núvol-DropBox; i xarxes socials. Les dates i els horaris es poden consultar a través del web de l’Ajuntament del de l’Òmnia , o directament al Punt Òmnia.

A més a més de tots aquests tallers, el Punt Òmnia també ofereix que els usuaris puguin fer un repàs d’ACTIC a les hores d’aula oberta, diàriament entre les 12 i les 13h, i en diferents horaris de tarda.

Tothom que estigui interessat a prendre part en algun d’aquests tallers cal faci la seva inscripció, en línia o de manera presencial. Les inscripcions en línia es podran formalitzar els pròxims dimarts i dimecres, 15 i 16 de gener a partir de les 9 del matí; en aquest cas, el Punt Òmnia obrirà un punt de suport fer poder-les formalitzar. Pel que fa a les inscripcions presencials, es faran del 18 al 22 de gener a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

 

TOTES LES NOTÍCIES