El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha donat a conèixer el projecte Diafragma a les Jornades Territorials dels Punt Òmnia celebrades recentment a Lleida. El projecte, amb què s’està treballant conjuntament amb el Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE), és un treball en xarxa i transversal que mostra, altre cop, la coordinació entre els diferents serveis del territori.

Diafragma pretén crear un curtmetratge amb l’objectiu de projectar-lo en el marc del Dia Internacional contra la Violència Masclista. El treball l’estan realitzant dones de la Seu d’Urgell i consisteix en elaborar un recull d’imatges sobre el territori per crear un vídeo. El muntatge es durà a terme a través de les diferents eines TIC.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, ha destacat la bona feina que resulta de la suma d’esforços, “les àrees i els serveis d’atenció a les persones han de treballar en xarxa, fet que fa aparèixer projectes molt interessants i genera un clima d’inclusió per les persones beneficiàries”.

Pel que fa a les Jornades territorials dels Punt Òmnia, esdevenen una oportunitat per a la xarxa i per als professionals que hi treballen per a poder-hi compartir experiències d’interès per a tothom.

Les jornades també permeten generar noves activitats i, fins i tot, treballar en col•laboració entre diversos Punts Òmnia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada