El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell torna a oferir per aquesta primavera 2018 un total de 7 tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats.

També en aquesta nova temporada s’impartirà, per tercera vegada consecutiva, el taller d’estimulació cognitiva, en dos horaris diferents. Aquest curs té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes que van des del càlcul, el llenguatge, relacionar, memòria biogràfica, així com també jocs on-line que van des de sopa de lletres, torres de hanoi, passant per les 7 diferències, briantraining, entre d’altres.

Aquest taller, que pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals, està adreçat tant a persones majors de 65 anys com a persones adultes en general. 

Els 7 tallers són els següents:

  • Correspondència digital: aprèn a gestionar el correu electrònic (Gmail, Yahoo, Outlook, etc.). Els dilluns de 10 a 11 hores.
  • Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu telèfon intel·ligent (smartphone). Els dilluns d’16 a 17.30 hores.
  • Estimulació cognitiva III: estimula i treballa la ment. Els dimarts de 15 a 16.30 hores.
  • Eines TIC: Symbaloo, Pixir, Googledocs. Els dimecres d’11 a 12 hores.
  • Google fotos: Aprèn a fer anar l’aplicació que t’ajuda a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dijous de 15 a 16 hores.
  • Recicla’t: repàs d’Office, antivirus, gravacions, passar fotos del mòbil al PC, etc. Els dijous de 16 a 17 hores.
  • Estimulació cognitiva III: estimula i treballa la ment. Els divendres de 10 a 11.30 hores.   

Inscripcions

Les dates d’inscripció en línia són el 9 i 10 d’abril, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d’inscripció de manera presencial seran els dies 11 i 12 d’abril a partir de les 9 del matí a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 23 d’abril de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada