El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell torna a oferir per aquesta primavera 2018 un total de 7 tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats.

També en aquesta nova temporada s’impartirà, per tercera vegada consecutiva, el taller d’estimulació cognitiva, en dos horaris diferents. Aquest curs té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes que van des del càlcul, el llenguatge, relacionar, memòria biogràfica, així com també jocs on-line que van des de sopa de lletres, torres de hanoi, passant per les 7 diferències, briantraining, entre d’altres.

Aquest taller, que pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals, està adreçat tant a persones majors de 65 anys com a persones adultes en general. 

Els 7 tallers són els següents:

  • Correspondència digital: aprèn a gestionar el correu electrònic (Gmail, Yahoo, Outlook, etc.). Els dilluns de 10 a 11 hores.
  • Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu telèfon intel·ligent (smartphone). Els dilluns d’16 a 17.30 hores.
  • Estimulació cognitiva III: estimula i treballa la ment. Els dimarts de 15 a 16.30 hores.
  • Eines TIC: Symbaloo, Pixir, Googledocs. Els dimecres d’11 a 12 hores.
  • Google fotos: Aprèn a fer anar l’aplicació que t’ajuda a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dijous de 15 a 16 hores.
  • Recicla’t: repàs d’Office, antivirus, gravacions, passar fotos del mòbil al PC, etc. Els dijous de 16 a 17 hores.
  • Estimulació cognitiva III: estimula i treballa la ment. Els divendres de 10 a 11.30 hores.   

Inscripcions

Les dates d’inscripció en línia són el 9 i 10 d’abril, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d’inscripció de manera presencial seran els dies 11 i 12 d’abril a partir de les 9 del matí a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Tots els tallers començaran la setmana del 23 d’abril de 2018.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada