El Punt Òmnia de la Seu lliura 87 certificats als participants dels tallers de noves tecnologies

Acte lliurament diplomes curs 2021-21 del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell al pati del centre cívic l'Escorxador. Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell.
Lliurament dels diplomes del curs 2021-21 del Punt Òmnia al pati del centre cívic l’Escorxador. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest matí l’acte de lliurament de certificats als participants dels diferents tallers relacionats amb les noves tecnologies que s’han realitzat durant el curs 2020-2021. L’acte ha estat presidit per l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla, i la dinamitzadora del Punt Òmnia a la ciutat, Ester Collado, que han lliurat a mans cadascun dels 87 certificats.

En el transcurs de l’acte, Jordi Fàbrega ha felicitat a tots els participants dels tallers sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que s’han impartit en el darrer curs en aquest espai. “Amb la pandèmia, ha quedat demostrat la importància del servei que porta a terme el Punt Òmnia a la ciutat, que ha fet una tasca d’acompanyament als seus usuaris i usuàries durant aquest any tan difícil per tothom, sobretot per aquelles persones que no tenen les eines o no saben com a tramitar ajuts o qualsevol altra gestió personal de manera telemàtica”, ha manifestat l’alcalde urgellenc.  

 

Curs 2020-21: 936 usos

Respecte al nombre de tallers, el Punt Òmnia de la Seu ha impartit durant el curs 2020-21 un total de 26 tallers. Pel que fa al nombre d’usos, se n’han fet un total de 936. La dinamitzadora d’Òmnia de la Seu, Ester Collado, n’ha fet un balanç “molt positiu, malgrat ser un curs peculiar i dur a causa de la pandèmia, però alhora molt satisfactori perquè de nou la ciutadania de la Seu d’Urgell ha respost a l’oferta de tallers que hem ofert durant tot el curs escolar”.

Per la seva part, la regidoria Marian Lamolla ha remarcat que “és més necessari que mai l’aprenentatge en les TIC i fer-les arribar a tot el conjunt de la ciutadania, sobretot a persones grans i a persones analfabetes digitals, i en aquests sentit des del Punt Òmnia de la Seu es treballa per evitar la bretxa digital”.

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha treballat diferents projectes amb diferents entitats com l’Institut La Valira; el Servei d’Ocupació de Catalunya (3 tallers); amb els i les joves del Centre Obert; el Centre Claror i la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Municipal de la Gent Gran.

TOTES LES NOTÍCIES