pij-ordino

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) ja té obertes les inscripcions per a les activitats d’estiu,
lúdiques i esportives, una proposta que es posarà en marxa a partir del 15 de juliol, i que va
dirigida als joves de la parròquia a partir dels 11 anys, totalment gratuïta.

La iniciativa complementa el Casal d’estiu i cobreix una franja d’edat que acostuma a tenir menys oferta durant el període de vacances escolars. A diferència d’altres programes molt tancats, el PIJ vol fer partícip el jovent amb suggeriments i propostes, de manera que sigui un estiu a la carta, sobretot pel que fa a les sortides i les excursions, en què es prioritzarà la descoberta de la parròquia. Així és vol aconseguir que els joves es facin seu l’espai del PIJ i s’impliquin en les activitats que s’organitzen.

Les activitats extraescolars s’allargaran fins al 5 de setembre, i hi ha previst passejos a cavall, rutes en bicicleta; piscina i visita a parcs aquàtics; i esports d’aventura com ara, barranquisme, vies ferrades i escalada. També hi haurà espai per la creativitat amb els tallers de cuina, i de manualitats, a més de tardes de cinema.

Les inscripcions s’han de realitzar prèviament al Punt Jove d’Ordino, 878170 o a la Biblioteca comunal d’Ordino, 878136. Es poden consultar la diferent programació setmanal al facebook o a la web d’Ordino, apartat Punt d’Informació Juvenil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada