El Punt de Suport de la UOC a la Seu acull un seminari sobre intervenció en discapacitat motriu

Aquest dijous, 28 d’abril, el Punt de Suport de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a la Seu d’Urgell acollirà el seminari “Intervenció en discapacitat motriu”, que impartirà Alba Sánchez Ardanuy. Aquesta és la primera d’un seguit de jornades informatives que, amb periodicitat anual, es programaran des de la UOC i que abordaran diversos temes d’interès.

Es tracta d’un seminari pràctic que pretén oferir un conjunt d’eines i estratègies útils i efectives en l’abordatge d’alteracions que puguin aparèixer a nivell de les estructures que formen el sistema estomatognàtic i les disfuncions que se’n deriven a nivell de respiració, articulació de la parla, masticació i/o deglució i que, paral·lelament, poden incidir negativament en la correcta adquisició o desenvolupament del llenguatge oral i/o escrit.

L’acte començarà a les 6 de la tarda a les instal·lacions del CETAP, a la tercera planta de l’edifici de les Monges, on està ubicat el Punt de Suport de la UOC. L’assistència és gratuïta però cal fer la inscripció prèviament a través de l’enllaç de la pàgina web de la UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.