El Punt 400 ofereix una sala d’estudi nocturna

A partir de dimarts de la setmana que ve, 22 de maig, el Punt 400 de la Massana obrirà les seves portes dos vespres a la setmana, els dimarts i els dijous, de 20.30 a 24 h, com a sala d’estudis nocturna.

Es tracta d’una prova pilot que es posa en marxa després d’una enquesta que palesava la necessitat d’un espai tranquil per preparar els exàmens. L’espai estarà obert del 22 de maig al 28 de juny, coincidint amb el període d’exàmens de fi de curs.

“Hem tingut un retorn de 52 enquestes manifestant la necessitat d’ aquesta sala d’estudi nocturna. Si la resposta és positiva, analitzarem la conveniència d’ampliar el servei”, assegura la consellera de Joventut, Educació i Esports, Natàlia Cusnir.

Les expectatives són que utilitzin el servei una desena de joves per dia. La capacitat del centre és d’una vintena de places. “Si el nombre fos molt més elevat, podríem traslladar el servei a la biblioteca”, explica Cusnir.

La sala d’estudi és oberta a tots els estudiants de la Massana i Ordino. Al capdavant del servei estarà el responsable del Punt 400, Aboubacry Ba. Els joves disposaran de material de suport per estudiar com ordinadors, impressora, diccionaris i altres llibres de consulta.

A hores d’ara, el centre jove compta amb 120 usuaris, amb una mitjana diària d’una vintena de nois i noies.

(Foto: Comú de la Massana)

 

TOTES LES NOTÍCIES