El proper dilluns 9 d’abril, el psiconeuroimmunòleg i divulgador científic, Xevi Verdaguer, torna a visitar Andorra amb el seu format de conferències, produït per EL TERRAT, “TRANSFORMA’T” a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Una conferència en la que l’olotí acosta a l’espectador la seva visió holística de la salut. Una hora i quart de coneixement en la que s’ofereixen les claus per a trobar-nos millor cada dia a través de la medicina integrativa.
 
La conferència “TRANSFORMA’T” està inspirada en el cicle INSTINT, una fórmula que vetlla per la difusió del coneixement amb entreteniment. Un treball de prevenció i divulgació avalat per el Dr. Pere Gascón, director general mèdic de la Clínica Omega Zeta i director de la Càtedra d’Oncologia i de Coneixement Multidisciplinari de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
 
En aquests moments, “TRANSFORMA’T” de Xevi Verdaguer es troba en gira per divulgar aquesta proposta revolucionària d’entendre com funciona la nostra salut per donar les pistes sobre com millorar-la de forma senzilla a través de l’alimentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada