mariona-gonzalezEl grup parlamentari socialdemòcrata va entrar, aquest divendres, deu esmenes a la modificació de la Llei qualificada d’incapacitació i organismes tutelars i onze esmenes a la modificació de la Llei d’exercici de les professions liberals. Els socialdemòcrates volen que els desacords entre tutors legals en incapacitacions s’hagin de resoldre judicialment.

Les esmenes presentades per la consellera general socialdemòcrata Mariona González fan referència a punts concrets com que la titularitat del càrrec, que quan recaigui en més d’una persona s’ha de fer amb una ‘actuació conjunta’, i no ‘mancomunada’ com diu el text presentat pel Govern, ja que ho considera poc concret.

D’altra banda, González proposa que quan no hi ha un acord entre els tutors, aquest s’hagi de resoldre judicialment, ‘sense recurs ulterior i amb l’audiència prèvia dels tutors i de la persona tutelada, si té prou coneixement, i en tot cas, si té més de catorze anys i es tracta de la tutela d’un menor’.

Pel que fa a la modificació de la llei d’exercici de les professions liberals i de col·legis i associacions professionals, González ha presentat onze esmenes amb l’objectiu de fer ‘canvis de forma que atorguen una major seguretat jurídica a l’articulat’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada