El grup parlamentari socialdemòcrata ha demanat al Govern que de cara al curs vinent es revisi el funcionament de les tauletes digitals -incorporades aquest curs al primer curs de segona ensenyança en el marc del Permsea (Pla estratègic per a la renovació i millora del sistema educatiu andorrà)- i que s’estudiï l’opció de proposar a les famílies diverses marques i models.

Aquesta demanda l’ha feta el PS a través d’un comunicat de premsa després d’haver rebut la resposta a una demanda d’informació en la qual sol·licitava l’informe tècnic que avala la implantació de la tauleta en aquest curs i l’obligatorietat d’utilitzar l’iPad de la casa Apple.

La demanda d’informació no ha satisfet els socialdemòcrates, ja que entre els criteris que argumenta el Govern pels quals s’han decantat per un determinat model no hi figura l’economia de les famílies.

Tampoc satisfan als socialdemòcrates les raons donades pel Govern per motius de contingut, que segons ells es contradiuen apostant per l’ús de l’eina iBooks Author i al mateix temps fer una defensa de continguts universals.

Tot i això, el PS creu que la incorporació de la tauleta digital a les aules és ‘un avenç positiu i necessari’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada