El PS vol que Cornella continuï en el càrrec i entén que el seu vessant públic no queda afectat per l’afer

El comitè executiu del Partit Socialdemòcrata ha decidit no acceptar la renúncia que aquest dimarts els va presentar el secretari d’organització, Marc Cornella, després que es fes pública la seva detenció -i posterior posada en llibertat- per un presumpte delicte de consum de droga. La primera secretària, Judith Salazar, ha dit que tot l’executiu vol que continuï en el càrrec perquè consideren que fa molt bona feina i entenen que el seu vessant públic no queda afectat per aquest afer. Salazar, que ha comparegut amb el vocal de l’executiva Pere López i acompanyada d’una àmplia representació del comitè executiu, ha mostrat la seva ‘profunda indignació’ pel tractament de la notícia, cosa que els fa sospitar que hi hagi ‘d’altres motivacions més enllà de les estrictament periodístiques’. De la seva banda, López ha indicat que han posat el cas en mans dels advocats que els recomanaran quines decisions són escaients a emprendre ‘perquè ens sembla que hem d’anar més enllà’.

El secretari d’organització del PS, Marc Cornella, va posar aquest dimarts el seu càrrec a disposició del comitè executiu, que no ha acceptat la dimissió, tal com ha explicat aquest dimecres la primera secretària i presidenta en funcions, Judith Salazar. De tota manera, Salazar ha afegit que Cornella tindrà la darrera paraula a l’hora de decidir si continua en el càrrec dins del partit, així com en el seu càrrec com a conseller de la minoria al Comú d’Andorra la Vella. En tot cas, des del comitè executiu han assegurat que ‘té el suport absolut de tots els companys en qualsevol decisió que prengui’, ja que entenen que la seva vessant pública i política ‘no ha quedat afectada’.

El comitè executiu del PS s’ha mostrat ‘profundament indignat’ amb el tractament periodístic de l’afer, ja que consideren que hi ha hagut un tractament diferenciat i s’ha fet referència a gent que no té cap càrrec públic, i sospiten que ‘hi ha motius més enllà dels estrictament periodístics’, assegurant que ‘si no tingués el càrrec que té al PS el tractament hagués estat diferent’.

El vocal de l’executiva, Pere López, ha afegit que consideren que ha estat ‘un atac personal i un atac polític evident’, ja que assegura que aquestes qüestions ‘no haurien de sortir mai publicades, o en tot cas s’hauria de tenir la valentia de fer-ho en tots els casos’. López també ha anunciat que han posat l’afer en mans dels seus advocats perquè ‘ens sembla que hem d’anar més enllà’, i més endavant ja es dirà quines decisions són les escaients a emprendre.

3 comentaris

  1. Tens raó justicier no saben encaixar gaire bé els cops, però a ells els agrada fotre canya als contrincants polítics en aquest mitjà, si així es pot anomenar aquesta publicació. Ara se’ls paga amb la mateixa moneda, però amb fets reals, no amb invencions o notícies sense contrastar.

  2. Cada Tamarro te el seu Sant Martí. Per cert a la foto semblen presidiaris

  3. Em fan gràcia aquests socialistes, potser no recorden webs com les que fan ells com la de El Prrogrés, on anònimament matxaquen a tot Déu.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES