pere-lopez2El grup parlamentari socialdemòcrata demanarà que s’allargui fins a final de setembre el període per presentar esmenes a la llei de reforma dels complements de pensió dels funcionaris i votarà a favor de la presa en consideració de la llei d’unions civils. Pere López, primer secretari del PS, ho ha explicat després de trobar-se amb els sindicats de funcionaris.

Pere López, primer secretari del PS, ha informat que els socialdemòcrates consideren que no tenen prou temps per treballar la llei de reforma dels complements de pensió dels empleats públics i volen que el període s´allargui.

Actualment tenen temps fins a principi de setembre. López ha constatat el gran descontent dels sindicats de funcionaris amb aquest projecte legal i ha afirmat que s´ha presentat amb moltes irregularitats. A més, ha confirmat que es presentarà una esmena a la totalitat a la llei.

“Ens sembla que demanar un mes normal de treball no és desproporcionat per a un projecte que el Govern porta tres anys treballant. Tenint en compte que som a final de juliol i l’agost és un més complicat”, ha dit López.

López també ha informat que el seu grup parlamentari vol debatre la llei d’unions civils que ha presentat DA i que presentarà esmenes que incloguin el concepte matrimoni per definir les unions de parelles del mateix sexe.

“El grup parlamentari votarà a favor, i això permetrà fer debat polític, esmenes i intentar que aquesta llei sigui modificada. Dependrà de quina voluntat de consens tingui DA”.

Finalment ha reiterat que les lleis de reforma de la CASS i de modificació del patrimoni cultural que es votaran aquest dijous són nocives per al país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada