lopez salazar 1

El PS vol impulsar la transparència política amb una llei que serveixi de marc perquè les institucions públiques comparteixin informació amb els ciutadans amb més agilitat que fins ara. Aquest serà un dels punts que figurarà en el programa electoral socialdemòcrata per les properes eleccions.

Per garantir la transparència política el PS vol impulsar una llei que obligui les institucions públiques a comunicar més clarament aspectes com els acords presos amb d’altres entitats, les subvencions o els salaris dels alts càrrecs. El primer secretari, Pere López, ha lamentat la manca d’informació durant la present legislatura.

D’altra banda, aquesta llei també buscaria millorar l’accés a les informacions de les institucions públiques, entre altres, a travers d’una pàgina web.

Durant la roda de premsa d’aquesta tarda, també s’ha explicat que els socialdemòcrates han comunicat per carta el condol al govern i al PS francès, tot condemnant l’atemptat de la redacció de setmanari satíric “Charlie Hebdo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada