Text i foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) celebrarà dimarts vinent al vespre la primera d’una sèrie de reunions polítiques que vol fer a totes les parròquies tant per apropar les seves propostes i la feina que s’està fent des de la formació a la ciutadania com per recollir les inquietuds, dubtes, preguntes i, també, propostes dels assistents. L’acte tindrà lloc al centre cultural La Llacuna, a partir de dos quarts de nou del vespre, i està obert a tota la població.

La voluntat de la reunió política és abordar amb les persones que s’hi apropin diferents temes. En concret, pel que fa a l’actualitat comunal, es vol tractar el projecte de remodelació de l’avinguda Meritxell en comparació amb l’estat d’altres zones d’Andorra la Vella i de Santa Coloma, així com la situació dels aparcaments i dels punts d’entrada a la parròquia. També es parlarà d’assumptes de caràcter nacional, com ara les dificultats per trobar habitatge a preu assequible i els canvis laborals que vol tirar endavant Demòcrates per Andorra (DA) amb el Codi de Relacions Laborals i la nova Llei de Funció Pública.

Una de les claus de l’acte, però, és la voluntat de donar torns oberts de paraula perquè els assistents puguin plantejar les seves reflexions, siguin de temes nacionals o parroquials. Des del PS es considera clau poder apropar-se a la ciutadania i facilitar la seva participació en la vida política, així com escoltar i copsar quines són les seves principals preocupacions així com possibles idees o propostes que es puguin incorporar posteriorment a l’activitat de la formació.

Andorra la Vella serà només la primera de les parròquies on es faran aquestes reunions polítiques. La voluntat és fer-ne a totes al llarg dels mesos vinents per poder arribar a tota la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada