El PS vol accedir a l’expedient incoat per les irregularitats detectades al SAAS

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha fet arribar a Sindicatura una demanda d’informació mitjançant la qual vol obtenir la documentació relativa a la investigació que, segons el cap de Govern, Toni Martí, s’ha tirat endavant per aclarir les greus irregularitats detectades pel Tribunal de Comptes en la gestió del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Des de la formació es manté la voluntat de fer un seguiment acurat de tot el que fa referència als recursos públics vinculats al món de la sanitat.

Així, en la petició, la parlamentària socialdemòcrata demana que se li enviï, en primer lloc, el certificat de l’acord del Govern on es va decidir la incoació de l’expedient anunciat per Martí al ple del Consell General. També es demana una còpia de “totes les missives i comunicacions intercanviades” entre l’executiu i el SAAS per a l’elaboració de l’informe d’intervenció delegada de la parapública pels anys 2013 i 2014.

En tercer lloc, Gili vol tenir accés a una còpia de “la totalitat de l’expedient incoat”. Per últim, es demana que també es trameti una còpia de l’informe que hauria elaborat un jurista extern contractat pel Govern.

La consellera del PS ha recordat que en les darreres sessions del Consell General, tant en la de control a Govern d’ara fa unes setmanes com en la del passat dia 28 de juny la formació va posar sobre la taula les greus irregularitats que havia detectat pel Tribunal de Comptes en la liquidació pressupostària feta per la parapública sanitària l’any 2014. “Aquesta petició”, ha indicat la parlamentària socialdemòcrata , “va en la línia de saber de quina manera s’estan gestionant els recursos públics en sanitat i volem aprofundir en aquest tema”.

Text: PS

1 comentari

  1. Srs del ps 2 cositas como pueden tener alguien que defiende que el pueblo tenga que pagar los gastos de una persona discapacitada en su lista 2 como permite ese mismo sr que los medicos engañen a dicha persona durante mas de 20 años y permita que la persona causante de todo eso siga cobrando un sueldo pago por el pueblo , el sass tiene muchos podridos pero con gente asi de que sirve sacarlos, que es para despues esconderlos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.