Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata (PS) han fet arribar al cap de Govern, Toni Marti, un document on recullen les aportacions de la formació al document que des de l’executiu se’ls va entregar fa vàries setmanes per cercar un pacte d’Estat de cara a la negociació amb la Unió Europa. Pere López, Rosa Gili i Gerard Alís tindran l’oportunitat de debatre sobre les propostes el proper divendres, en una nova reunió que mantindran amb el màxim responsable de l’executiu.

El passat 11 de novembre, Martí ja va convocar els consellers dels diferents partits amb representació parlamentària. L’objectiu era posar negre sobre blanc una proposta de pacte d’Estat per afrontar conjuntament la negociació encetada amb la Unió Europea per tancar un acord d’associació. Ja llavors, el president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, va apuntar que valoraven de forma positiva la iniciativa tot i que calia “valorar-ho” acuradament abans de donar una resposta.

Els consellers del PS ham tramès avui les seves aportacions sobre el document presentat pel Govern i afronten la reunió del divendres amb esperit constructiu i amb la ferma voluntat d’avançar en l’assoliment d’un pacte d’Estat que, cal recordar, des de la formació s’ha reclamat en reiterades ocasions atesa la importància i tot el que es juga Andorra en aquesta negociació amb l’organisme comunitari.

Els consellers socialdemòcrates aprofitaran la trobada per comentar les aportacions i ampliar la informació sobre aquestes si així ho requereix Martí. Des de la formació es reitera el màxim compromís del PS per treballar plegats amb el Govern en aquest procés d’acostament a Europa i es recorda que fa molt de temps que des del partit s’aposta per l’acord d’associació com a la millor fórmula possible per arribar a una entesa amb la UE que beneficiï el Principat i, en especial, els seus ciutadans.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada