El PS tira endavant accions legals contra comentaris racistes fets per perfils anònims a les xarxes

El Partit Socialdemòcrata ha posat en mans de la justícia un dossier amb les publicacions que es van fer des de determinats perfils anònims amb motiu de les campanyes de les Eleccions Generals que contenien referències clarament racistes cap a un dels nostres candidats.

A l’entendre del lletrat del partit, els fets poden ser constitutius d’algun delicte, i per tant el partit decideix tirar endavant les accions legals que s’escaiguin per evitar que hi hagin temptacions de reproduir qualsevol dels fets en un futur.

Totes les opinions són benvingudes, evidentment, però quan es tracta d’atacs que fan referència a qualsevol condició personal de qualsevol dels candidats, des del Partit Socialdemòcrata és una situació que és absolutament inacceptable.

 

El PS exigeix a govern que confirmi si tirarà endavant l’heliport a les Tresoles
Així mateix, el Grup Parlamentari Socialdemòcrata senyala l’existència de dotacions pressupostàries al projecte de l’Heliport Nacional d’Andorra per un import total d’11.400.000 € per al període 2020-2022 dins el projecte de pressupost de l’any 2020. A més a més, des del grup recorden que Govern ha realitzat nombrosos i costosos informes i estudis a l’emplaçament seleccionat per part del ministeri d’ordenament territorial (conegut com el de Les Tresoles).

“Segons el pressupost 2020, el projecte s’hauria de dur a terme amb certa immediatesa: Volem connèixer el calendari per executar les previsions”, explica el President del Grup Parlamentari, Pere López, que també recorda com “l’actual ministra d’ordenament ha defensat la ubicació de les tresoles en seu parlamentària, i s’han fet diversos estudis.”

Des del Grup Parlamentari Socialdemòcrata entenen que l’Heliport de les Tresoles continua sent l’heliport en el qual creu l’actual ministre d’ordenament del territori, i que disposa de partides pressupostàries per poder-lo tirar endavant. Per tal d’aclarir la situació, el GPS ha entrat aquesta tarda una pregunta urgent perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple del Consell General.

TOTES LES NOTÍCIES