El grup socialdemòcrata ha retret als liberals haver deixat de banda la proposta d’un referèndum sobre l’avortament. Titllen de continuista i nefast el futur govern de coalició. Per a Terceravia, l’aposta de Xavier Espot és poc concreta i més interessada en el repartiment del poder segons destaca RTVA.

Rosa Gili, presidenta suplent del grup socialdemòcrata, ha demanat el vot per a Pere López afirmant que són l’aposta per un govern que solucioni els problemes de la gent i no la continuïtat de la coalició liberal-demòcrata.

Gili ha criticat l’opció de crear un futur museu nacional i s’ha preguntat com es pagarà l’entrada al Fons Monetari Internacional. Finalment, ha retret als liberals que hagin abandonat la idea de fer un referèndum sobre la despenalització de l’avortament. Ha dit que “fa molt mal als ulls i a les orelles veure que aquells que pretenien consultar la ciutadania en aquesta qüestió tan important que concerneix drets bàsics hi hagin renunciat a la primera de torn”.

Per la seva banda, Josep Pintat, president de Terceravia+UL+i, ha dit que les propostes de Xavier Espot eren poc concretes, “seguramnet per falta de temps, ja que es deu haver concentrat en els esforços per al repartiment dels ministeris del Govern”.

Pintat ja ha avançat, doncs, que no votaran per Espot, però tampoc per López, perquè no comparteixen una bona part de les seves postures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada