El PS proposa crear un registre de la propietat i una entitat pública de gestió per solucionar el problema de l’habitatge.

Els socialdemòcrates consideren bàsic el registre per saber exactament quants pisos buits hi ha. Calculen uns 4.000, actualment. “No només el registre ens donarà les dades dels pisos buits existents actualment, que és una dada que considerem bàsica i primordial, sinó quin tipus de pis, la localització, etc”, explica el candidat de la llista nacional Roger Padreny segons ha informat RTVA.

Després, aposten per crear un ens 100% estatal, que gestioni els habitatges buits i els de titularitat pública, de manera que puguin entrar al mercat de lloguer. “Consistent bàsicament que una entitat de titularitat 100% pública pugui gestionar per compte dels propietaris habitatges que actualment són buits i no estan al mercat a un preu establerts en cada una de les zones de manera que el preu de l’habitatge de lloguer sigui assumible a cada una de les tipologies d’habitatges i de les famílies que les poden ocupar”, detalla el cap de la llista, Pere López.

La tercera actuació seria fer un estudi nacional de preus d’habitatge. El PS recorda que és el principal problema del país.ge”>Després, aposten per crear un ens 100% estatal, que gestioni els habitatges buits i els de titularitat pública, de manera que puguin entrar al mercat de lloguer“Consistent bàsicament que una entitat de titularitat 100% pública pugui gestionar per compte dels propietaris habitatges que actualment són buits i no estan al mercat a un preu establerts en cada una de les zones de manera que el preu de l’habitatge de lloguer sigui assumible a cada una de les tipologies d’habitatges i de les famílies que les poden ocupar”, detalla el cap de la llista, Pere López.

La tercera actuació seria fer un estudi nacional de preus d’habitatge. El PS recorda que és el principal problema del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada