El PS reclama un estudi per avaluar l’impacte del Cirque du Soleil a la capital

comu andorra vella 1

La renovació del conveni de col·laboració amb Andorra Turisme sobre el Cirque du Soleil ha estat un dels temes que s’han tractat durant la sessió de consell de comú d’Andorra la Vella. L’oposició lamenta que es tornaran a perdre places a l’aparcament del Parc Central al juliol i que el comú deixarà d’ingressar 80.000 euros. El PS reclama, a més, un estudi específic per avaluar l’impacte del Cirque du Soleil a la capital.

La sessió ha servit per aprovar el conveni que ha de permetre que el Cirque du Soleil ofereixi les funcions a l’aparcament del Parc Central entre el 4 de juliol i l’1 d’agost. Període durant el qual el comú deixarà d’ingressar uns 80.000 euros. Situació que lamenta l’oposició. El Partit Socialdemòcrata demana un informe sobre l’impacte de l’espectacle a la capital. El grup mixt hi dóna suport.

El cònsol major i DA defensen els beneficis que representa l’estada del Cirque du Soleil per al país, d’uns 13 milions d’euros nets, i no descarten fer un estudi centrat en la capital.

Durant la sessió també s’ha aprovat destinar 20.000 euros per al Pla de gestió de la vall del Madriu i 24.000 per al desenvolupament d’accions de màrqueting amb Andorra Turisme. D’altra banda, s’ha aprovat l’ordinació reguladora de les declaracions d’entitats culturals d’interès públic a Andorra la Vella. També s’ha aprovat que entre els mesos de juny i setembre el Centre Esportiu els Serradells estigui tancat parcialment a causa d’obres de manteniment.

TOTES LES NOTÍCIES