lopez-1Pere López, primer secretari del PS, aposta per presentar una esmena a la totalitat a la llei de reforma dels complements de pensió dels funcionaris. Creu que el Govern l’hauria de retirar perquè, entre altres coses, no s’han complert els tràmits previstos. López també considera que els complements de responsabilitat afegida que atorga el Govern a alguns funcionaris són massa elevats, sobretot el del director de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa.

El PS creu que el Govern hauria de retirar la llei de reforma dels complements de pensió dels funcionaris i veu molt probable que el grup socialdemòcrata presenti una esmena a la totalitat. Considera que s’han saltat els procediments.

López també ha dit que durant el govern del PS no es van atorgar complements de responsabilitat afegida tan elevats com els que atorga l’actual executiu. Creu s’està utilitzant malament aquesta figura. En el cas d’Albert Hinojosa, director de Tributs, assegura que s’hauria d’haver convocat un concurs intern i que fa mal als ulls que cobri més que el cap de Govern.

Finalment, ha dit que demanaran al síndic que actuï perquè, diuen, el Govern no ha volgut fer públics els salaris dels assessors especials. Afirma que això és una manca de respecte als consellers del PS i a la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada