lopez2El PS presentarà abans de final de mes una llei per regular les cooperatives. L´anunci l´ha fet el primer secretari del PS, Pere López, que planteja la proposició de llei com una eina per lluitar contra l´atur. Ho ha fet al programa ´La rèplica´, d´Andorra Televisió. Pere López anuncia primàries al setembre i que ell s´hi presentarà com a candidat a liderar el PS a les eleccions generals l´any que ve.

Pere López ha anunciat a Ràdio i Televisió d’Andorra que el grup parlamentari socialdemòcrata entrarà a tràmit parlamentari el 26 de maig una proposició de llei per regular les cooperatives. L’objectiu, ha argumentat López, és “preveure mecanismes que han funcionat molt bé en altres països perquè puguin generar noves oportunitats, situacions d’emprenedoria i, per tant, que puguin generar riquesa i llocs de treball”.

El primer secretari del PS ha explicat que la formació celebrarà primàries el setembre i que ell s’hi presentarà com a candidat. Quant a la llei que vol plantejar DA per limitar l´endeutament públic, Pere López ha dit que és prematura: “Ens sembla bé que es limiti però a hores d’ara és impossible”. Opina que “el propi ministre de Finances ho va reconèixer ahir d’una manera molt educada” perquè “aquest plantejament és absolutament inaplicable, s’ha de limitar l’endeutament en algun del moment del futur quan sabem els ingressos amb els quals comptem i les despeses”. López diu que limitar l´endeutament públic ha plantejat problemes en països amb una llarga trajectòria fiscal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada