miralles2També ha parlat de la vaga en el sector públic el primer secretari del PS, Pere López. Tot i que és una qüestió que preocupa el partit, creu que no li toca valorar la qüestió. López ho ha dit en la presentació d’una proposició de llei per reactivar el comerç.

Pere López no ha volgut valorar la possibilitat d’una vaga en el sector públic. Creu que al partit el que li pertoca és corregir la reforma de les pensions en l’àmbit parlamentari. López ho ha afirmat en la presentació d’una proposició de llei per reactivar el comerç.

El text proposa establir un procés simplificat per a les importacions comercials petites o limitar les comissions bancàries en l´ús de les targetes de crèdit. Una mesura que la FACA fa temps que demana. La llei planteja que durant els dos primers anys de vigència no hi hagi comissions per a les targetes del país.

També s´inclou la reducció del termini de preavís per deixar un local comercial a dos mesos i la creació de les taules de Turisme i Comerç. Aquesta darrera mesura s´hauria de dotar amb 680.000 euros en el pressupost. Malgrat la densa agenda legislativa, el PS creu que si hi ha voluntat política de DA la proposició es podria aprovar aquesta legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada