El PS pregunta al Govern sobre els col·laboradors educatius de primera ensenyança

La consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha entrat a tràmit tres preguntes, que el Govern haurà de contestar per escrit en relació als col·laboradors educatius de les escoles de primera ensenyança espanyoles i franceses.

La consellera socialdemòcrata motiva les seves preguntes en el fet que l’actual reglament intern del personal col·laborador educatiu estableix que cal un col·laborador educatiu per cada noranta-cinc alumnes en els centres de primera ensenyança.

Rosa Gili considera que no tots els centres disposen encara “… d’aquest personal, indispensable per a un bon funcionament pedagògic i de seguretat en el seguiment de les activitats quotidianes dels alumnes…”

Segons arguments del PS ‘i per haver constatat aquesta mancança en diversos centres educatius’, la consellera socialdemòcrata pregunta al Govern:

1) Quins centres espanyols i francesos compten amb aquest personal i quants col·laboradors educatius hi ha en cada centre.

2) Quins són els centres d’ensenyament que encara no disposen dels col·laboradors educatius i, també, el nombre de col·laboradors que correspondria a cadascun dels centres.

3) Quan preveu el Govern nomenar el personal que manca en diferents centres.

La voluntat del Grup parlamentari socialdemòcrata és ‘posar en evidència l’enorme distància entre el que pretenen els portaveus de DA i la pura i dura realitat en els centres educatius’.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *