El PS preguntarà sobre el contracte de Monitor Group i Ctrasa en la sessió de control del 10 de maig

La Sindicatura ha admès a tràmit cinc preguntes presentades pel grup parlamentari socialdemòcrata que hauran de ser respostes en la sessió ordinària del Consell General convocada pel proper 10 de maig a les quatre de la tarda. Així ho ha publicat aquest dilluns el Butlletí del Consell General.

Els socialdemòcrates han entrat a tràmit cinc preguntes que han estat admeses per la Sindicatura. D’una banda, el conseller general David Rios demana al Govern quin és el capítol i la disponibilitat pressupostària destinada a finançar la contractació i l’inici dels treballs de l’empresa Monitor Group, que és l’encarregada d’atraure la inversió estrangera.

De la seva banda, el conseller Gerard Barcia vol saber quina és la situació actual del litigi entre els socis privats de Ctrasa (Cespa i Novergie) i l’Estat, després que el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, anunciés que s’havia aturat el procediment judicial perquè s’estaven portant converses per arribar a la millor sortida possible.

El càrrec de secretari o secretària d’Estat de Funció Pública centra una altra de les preguntes formulades pel grup socialdemòcrata. En aquest sentit, el conseller David Rios pregunta al Govern quan té previst nomenar una persona que ocupi aquest càrrec.

En un altre ordre de coses, la consellera Rosa Gili qüestiona al Govern sobre l’estat de les converses amb els diferents implicats de cara a la futura ocupació del camp del Consell. I finalment, els socialdemòcrates volen saber perquè en el lloc web de la central de reserves de la campanya Just married ‘apareix contínuament la menció a una empresa anomenada Hotelopia amb domicili social a Palma de Mallorca’ si en la resposta de l’Executiu a una pregunta anterior del grup socialdemòcrata, s’insistia en què el contracte signat per Andorra Turisme era amb una empresa andorrana anomenada Hotelbeds.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.