giliLa consellera general, Rosa Gili, ha presentat una bateria de preguntes al Govern per a ser respostes en escrit en relació a la pròrroga del contracte privat amb les empreses que gestionen el transport sanitari. En aquest sentit, els socialdemòcrates volen saber quines són les raons que han portat a l’executiu a endarrerir el nou projecte de transport sanitari prorrogant el contracte amb les empreses privades sis mesos més.

El passat 30 de novembre del 2013 finalitzava la darrera pròrroga possible del contracte amb empreses privades pel transport sanitari andorrà. Per tant, el Govern havia de convocar un nou concurs entre els mesos de juny o juliol de l’any passat i en canvi, va optar per allargar sis mesos més el contracte. Davant de la “manca d’informació i opacitat amb que està tractant aquest assumpte des del Govern”, Gili pregunta sobre les raons que han portat al Govern a endarrerir el procés decidint allargar el contracte amb les empreses privades mig any més.

Igualment, segons el PS, les informacions que han transcendit fins al moment, tot apunta que el Govern té previst retornar en part o en la seva totalitat a l’antic sistema en el qual els Bombers asseguraven el transport sanitari. En aquest sentit, la consellera socialdemòcrata demana al Govern que informi sobre les tasques futures del Servei de Bombers en el nou funcionament del transport sanitari i si es preveu que assumeixin totalment el servei sanitari o bé només únicament una part. En cas de que es confirmin aquest modificacions, els socialdemòcrates també volen saber les noves inversions de material o de personal que seran necessàries per assumir el nou transport sanitari així com l’import previst per a les mateixes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada