El PS porta la Sindicatura a la justícia

El PS porta a la Sindicatura als tribunals perquè considera que ha cessat a Pere López com a president del grup mixt. El síndic, segons la seva visió, ha exercit una competència que el reglament del Consell no li atorga.

El PS no està diposat a donar per tancat l´afer del grup mixt. L’expresident del grup, Pere López, ja va avançar que, si el grup mixt donava la presidència a Josep Pintat i Sindicatura l´avalava sense el suport del PS, anirien a la justícia. I això és el que faran. L’ara president suplent del grup mixt, Pere López, considera que “hi ha hagut voluntat d’escombrar-nos per part dels membres del grup mixt amb el suport de la Sindicatura i membres de DA”. L’objectiu del recurs és “la defensa legítima dels drets, l’espai i la visibilitat dels nostres lectors”, declara.

L´anunci s´ha fet després que aquest dimarts al vespre el comitè executiu del Partit Socialdemòcrata hagi avalat la decisió de presentar la demanda.

El PS encara està pendent d’analitzar el nou repartiment a les comissions i tem que, un cop més, surtin perdent en representativitat, tal i com ha assegurat Pere López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.