El PS nomenarà una comissió gestora per la ‘impossibilitat’ de l’executiva de complir amb les seves funcions

El comitè directiu del Partit Socialdemòcrata (PS) ha constatat aquest dissabte que, tenint en compte les dimissions del president del comitè executiu, Víctor Naudi, i del secretari d’organització, Marc Cornella, i vistos els estatuts del partit, l’executiva ‘queda en la impossibilitat de complir amb les seves funcions’. Per aquest motiu, el comitè directiu es tornarà a reunir dijous vinent per nomenar una comissió gestora que pugui liderar el partit fins a la celebració del congrés del mes de maig. La primera secretària, Judith Salazar, durant la roda de premsa que ha ofert aquest dissabte al migdia, s’ha limitat a llegir un comunicat anunciant aquesta decisió i ha assegurat que durant el transcurs del comitè directiu no s’ha tractat cap altre tema més.

La primera secretària del PS, Judith Salazar, ha anunciat en una breu compareixença que el comitè directiu ha decidit tornar-se a reunir dijous vinent per nomenar una comissió gestora, després de constatar que el comitè executiu ‘no pot operar perquè li falten dues peces fonamentals’. La decisió s’ha pres després de la dimissió del president, Víctor Naudi, que va al·legar raons de lideratge del partit, i de la dimissió del secretari d’organització, Marc Cornella, per la seva presumpta implicació en l’Operació Dalton contra el consum i tràfic de drogues.

Salazar ha assegurat que durant la reunió del comitè directiu d’aquest dissabte no s’ha respectat l’ordre del dia previst, i només s’ha tractat la qüestió de com s’ha de funcionar a partir d’ara i de quina manera s’ha de nomenar la comissió gestora. De fet, han estat analitzant els estatuts, que només contemplen la possibilitat d’una possible dimissió en bloc de l’executiva, i que per tant hi ha un buit legal en el cas d’una situació com l’actual.

Salazar ha declinat parlar sobre els problemes de desavinences d’un sector del partit, que en principi s’havien de tractar en aquesta reunió, i tampoc ha volgut valorar la dimissió que Cornella va anunciar aquest divendres.

1 comentari

  1. La força que minva

Comments are closed.