El PS lliura el carnet d’afiliat a prop de 40 nous militants

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha celebrat aquest vespre un acte a la seu del partit per donar la benvinguda als nous militants de la formació, al voltant d’una quarantena, segons ha explicat el president de la formació, Víctor Naudi.

En l’acte, durant el qual s’han entregat els carnets d’afiliat als presents, hi han estat presents membres del comitè executiu, del grup parlamentari socialdemòcrata, i dels anteriors comitès executius, perquè els nous membres coneguessin la seu del partit i els seus dirigents.

El president i la primera secretària del partit han explicat als nous militants el projecte de país que defensa el Partit Socialdemòcrata i els han exposat les línies bàsiques de les noves iniciatives polítiques amb les que treballa la formació. Els dirigents del PS s’han mostrat molt satisfets per la presència de nous militants i han remarcat que “aquest acte demostra que una part important de la ciutadania creu en els valors i el projecte polític dels socialdemòcrates”.

El president del Partit Socialdemòcrata també ha avançat que des de la formació s’està treballant en diferents propostes “per donar més veu i encara més valor a la figura del militant”.

Text: PS

TOTES LES NOTÍCIES